OVER MIJ

Met een enorme passie voor reizen en interesse in fotografie, filosofie, culture, webdesign en socialemedia heb ik deze site opgezet. Als eerste voor mij zelf, omdat het de site ook over mij gaat en ik mijn eigen foto album online wil hebben. Mijn kast met fotoboeken word gewoon te klein en tegenwoordig maak ik alle foto’s toch digitaal. De tweede reden is dat deze site is gemaakt voor iedereen die het wil lezen en om zich in mijn avonduren te verdiepen. Ik neem je mee op vakantie naar mijn ervaring in 30+ bestemmingen in Europa, Azië en Amerika.

Ik richt mij het meeste op Ierland. In 2016 kreeg Ierland 10% meer toerisme wat jammer genoeg ook weer een gevolg is van de aanslagen en problemen in andere Europese landen. Maar toch is dit dus positief uitgevallen voor Ierland dat in het verleden veel financiele tegenslagen heeft moeten verwerken.

Ook vind het belangrijk om mij op de toekomst te richten waar reizigers steeds meer afhankelijk worden van informatie op het internet zoals blogs en reisinformatie sites. Het is niet meer zo belangrijk om een dure, voorgeplande verzorgde reis te boeken. Dan heb je vaak weinig tijd om echt te genieten en om de omgeving te leren kennen. Je moet je dan te veel houden aan een planning en de intresse van de reisleider die commisie krijgt om je naar een bepaalde winkel of restaurant mee te nemen. Ze zijn gewoon niet altijd te vertrouwen. Reizigers willen echt het beste en niet iets waar de reisleider die dag op betaald krijgt en die je ook nog eens fooi geeft om hem of haar bedanken voor de uitgebreide informatie en leuke dag.

In het kort over mij

Ik geniet van alles om mij heen, maar ook van een leven thuis. Thuis is nu in Ierland maar thuis kan overal zijn. Ik probeer met deze site te laten zien dat je je overal kan vermaken. Of dat nu in Ierland, Spanje, Nederland, China of Zuid Afrika is. Voor iedereen is reizen anders en voor iedereen die nog niet veel op vakantie is geweest geef ik tips om alleen op vakantie te gaan maar ook samen. Ik heb de ervaring met groepenreizen, alleen of en met partner  Eigenlijk vind ik alles leuk of kan ik van alle opties iets leuks maken. Ik wil zeker niet altijd alleen reizen maar reizen met partner of in een groep heeft ook z’n voor en nadelen.

Waar hou ik nog meer van?

Ik hou van luxe reizen en van goedkope reizen maar niet van wat er tussenin zit. Dus of het is een 4 sterren hotel met alles erop en eraan, Of het is een hostel of goedhoop B&B waar je alleen slaapt zodat je lekker tegen een redelijke prijs een stad of dorpje kan ontdekken. Alles daartussen kost alleen geld zonde extra waarde.

Omdat ik natuurlijk niet de enige travelblogger ben in de wereld ga ik ook vertellen over andere andere travelblogs zodat iedereen via mijn blog uiteindelijk zijn vakantie goed kan inplannen. Want waarom zou je alleen mijn advies aannemen. Je wilt je natuurlijk oriënteren en iedereen heeft weer een andere kijk op iets. Wat ik mooi vind kan jij afschuwelijk vinden. Daarom neem ik je mee in mijn vakanties maar ook in die van andere reisbloggers over de hele wereld.

En wat wil ik nog meer?

Ik hoop dat je voldoende over mij heb kunnen lezen en ik wil vragen om u alvast aan te melden voor mijn persoonlijke nieuwsbrief. U krijgt dan binnenkort voor maar 1x per maand een emailtje met vakantie ideetjes en blogs. Registratie kan aan de rechterkant via elke blog pagina.

Tot snel misschien.

Bianca