Waar vliegen we low cost naar toe? (Vliegveld Maastricht Aachen airport)

Mijn eerste post ging over waar je allemaal heen kon vliegen vanaf Vliegveld Eindhoven en dat was een lange lijst. De lijst bestemmingen waar je naartoe kan vliegen vanaf Maastricht is een stuk kleiner en een aantal reizen zijn ook niet meer beschikbaar. Maar toch heb ik dit vliegveld toegevoegd omdat we dan deze blog in de gaten kunnen houden als we iets willen boeken.

Maastricht Aachen

Wizzair

 1. Katowice (Poland)

Ryanair

 1. Girona (Spanje)
 2. Alicante (Spanje)
 3. Bari (Italie)

Germania

 1. Palma de Mallorca (Spanje)

AlbaStar (nog niet beschikbaar)

Op de website van AlbaStar is het niet mogelijk om te boeken naar Lourdes. Maar volgens een aantal websites zou er gevlogen worden op Lourdes. Op dit moment is er geen mogelijkheid om deze vlucht te boeken.

 1. Lourdes (Frankrijk)

Corendon (geannuleerd)

Corendon Airlines vloog al jarenlang vanaf Maastricht Aachen Airport. Maar vanaf maar vanaf juli 2016 zijn ze daarmee gestopt. De reden is vanwege tegenvallende boekingscijfers naar Turkije.

 1. Faro(Portugal)
 2. Heraklion
 3. Antalya (Turkije)

Vueling (nog niet beschikbaar)

Veuling was in 2016 begonnen met 2x per week een vlucht van Maastricht naar Barcelona. Momenteel is daar op de website van Vueling niets op terug te vinden helaas.

 1. Barcelona (Spanje)

Sky Gates Airlines (nog niet beschikbaar)

Op dit moment zie ik nog geen mogelijkheid om te boeken. Maar er zou een lijndienst komen 4x in de week naar Rusland. Ik heb hierover geen verdere informatie. Maar als er meer informatie is graag deze informatie achterlaten onderaan deze blog.

 1. Moscow (Rusland)
 2. Baku (Rusland)

 

Leave a Reply