Wat kan er nog wel – vlak bij huis

Op zondag avond 15 maart verande er veel voor de Nederlandse samenleving. De horeca ging dicht. Mijn laatste biertje in de kroeg was de donderdag ervoor. Ik had er al een slecht gevoel bij. Met een paar mensen in de kroeg waar geen ruimte is.

Veel mensen bleven thuis. natuurlijk op advies van de overheid. Maar in plaats van kijken wat er niet kan ben ik niet de persoon die dat gaat doen. Je kijk wat kan ik nog wel. Want het leven is gemaakt om te genieten. Je vermijt andere mensen, je loopt niet in de drukte, Je besteld op tijd online of je neemt een bundel. En kan het echt niet anders dan ga je de winkel in. Maar hierdoor kom je weinig in contact met andere mensen/

Bij deze een foto sessie van mijn middag rondom het huis.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *