Natuurreservaat ‘De Duivelsberg’

Nog voor de middag vertrokken we vanuit Apeldoorn richting Nijmegen en de Duitse grens. Natuurlijk vanwege de Covid-19 maatregelen ga je niet de grens over maar het is ook niet de bedoeling om het hele weekend thuis te zitten. Dus zoek je een locatie op waar weinig toeristen komen. Dat is nog best lasting te vinden want onbekende mooie rustige plekjes met veel ruimte om je heen staan helaas niet bovenaan in Google. Via de site van Staatsbosbeheer kwamen we uit boven op de Duivelsberg dat ligt tussen Nijmegen en de grens van Duitsland. Een fantastische locatie die je prima kan combineren met Bijvoorbeeld Kleve (Duitsland), Groesbeek, Nijmegen, Afrika Museum of de route van de zeven heuvelen. Bij aankomst kan je kiezen tussen 3 verschillende wandelroutes. Wij hebben een deel van de Duivelsbergroute gelopen en daarna de volledige Grens route in combinatie met een deel van de natuur route.
Als je de rode route gaat nemen zijn het wel een aantal steile hellingen maar voor iedere beginner een prima wandeling. via deze link

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *