Wie ben ik

Ik ben een reisblogger, een digitale verkoper, accountmanager, designer en ik vind het leuk om alles te leren wat met Marketing en digitale media te maken heeft. Ik had op deze site maanden lang een blog met vele vehalen over mijn reizen binnen en buiten europa. Met name ging mijn blok over reizen in Ierland en Oost-europa en Spanje. Want daar ben ik vaak geweest. Maar ik heb mijn blogs verwijderd. Want door Covid-19 klopt er niets meer van mijn verhalen, trein-bus verbindingen, goedkope tickets en hotels of links naar booking.com. Wie heeft er nu iets aan oude infomatie voor Corona en wie wil er nu een reis boeken

Kijk nu altijd of een blog geschreven is na 1 mei. Want alles is veranderd. Restaurantant zijn gesloten of verandere de service. Ze zijn dicht, en als ze open gaan hebben ze een afstand tussen de tafels en dan mis je de gezelligheid. Maar het is niet anders.

Gezeliigheid is ook belangrijk

…Dat leuke strandje is niet meer zo leuk:

Een leuk strandje is oke, maar is er ruimte voor een 1.5 meter samenleving. Is dat strand nog wel zo mooi als het was. Misschien is het andere strandje in de buurt dat meer ruimte heeft en een ruime bar heeft nu veel beter. Daarom kan je voor dit soort dingen beter naar de locale bevolking vfagen of kijken wanneer de blog is geschreven. Want blogs van 2019 moeten gewoon vervangen worden voor nieuwe informatie en een gesprek met iemand lokaal.

Mijn blog is echt

Je kan oudere blogs van voor Corona wel lezen maar ga er niet vanuit dat het nog allemaal klopt. Ook zijn er veel bloggers die iets geschreven hebben in het verleden en deze alsnog een jaar later online zetten. Ik kwam in maart en april duizende blogs tegen met reizen en advies. Terwijl we midden in de crisis zaten. Je kan met wordpress gewoon een datum kiezen en dan gaat jou verhaal online.

Mijn blog heeft misschien wat minder verhalen nu, maar het is echt. Het is na Corona geschreven.